Описание на проекта

Офис Яра

Дизайн на офис Яра
Да работим по този проект беше удоволствие за нас. Задачите ни тук бяха да създадем пространство с функционалност на офис и с уют близък до домашния. Всъщност мисията ни тук беше интериорът да приюти своя екип като обаче го потопи в стила и мирогледа на компанията. Интересен момент беше, че работихме с бранд бук на Яра, който изгражда дигиталната ѝ визия. Това е компаниия с ясно установени ценностии. Тя няма политика, а кауза и то не една. Ето защо да се потопим в света на Яра, беше цяло дизайнерско пътешествие за нас и то едно от най-хубавите. Имахме удоволствието да работим с част от екипа на Яра, който ни помогна да се запознаем с функцията на офиса и как протича работният процес в него- важен детайл за нас!


За Дизайна
Пространствата, които обзавеждахме са: приемна, отврено работно пространство, конферентна зала, зала за срещи, зала за почивка и кухня.

 Яра разполага с около 10 цвята изготвени специално за нея. Тя има четири основни ценности, които следва от своето създаване. Всяка ценност има свой знак/лого – което представлява прекрасно  произведение на изкуството, създадено с ръце… Основната форма, използвна от бранда, е златното сечение – форма, чиято мисия е същата като тази на нас дизайнерите. Да събуди чувство за баланс и хармония чрез формите. Разливайки като с четка за рисуване цветовете, формите и посланията на Яра, успяхме да превърнем интериора в малко пътешествие през историята и светогледа ѝ. Финалният дизайн сякаш ни помага да погледнем света именно през тях и ни прави част от мисията на Яра дори само преминавайки през офиса.